Добра храна за добър живот

Нашата мисия

Нека започнем от храната и създадем

един по-добър живот

ЗДРАВЕ

ЖИВОТ

УСМИВКА

Нашата мисия е да допринесем за по-доброто качество на живот чрез грижа за здравословното хранене.

Създаваме чисти и натурални продукти, с които всеки да започне деня си и да посрещне ежедневните предизвикателства, зареден с енергия от естествени източници.

Нашите храни са създадени с грижа за цялото семейство и са подходящи за всички възрасти. А освен че са здравословни, те са и толкова вкусни, че предизвикват усмивка на всяко лице.

Обичаме Родината си и вярваме, че всеки българин заслужава само най-доброто. Затова храните ни са създадени с много внимание и любов и са насочени изцяло към българския пазар.

Какво казват нашите клиенти

Vladi review

"Без съмнение най-якото фъстъчено масло, което съм пробвал.Страхотен вкус, консистенция и стилна опаковка!Много върви с оризовки и банан 🙂 Препоръчвам Mr.Toni!

Владислав Вилсонов

Men`s hair stylist

review

"Горещо препоръчвам на всички - малки и големи; спортисти или просто хора, придържащи се към здравословния начин на живот или решили да опитат нещо ново в тази насока! За разлика от други фъстъчени масла, които съм опитвала, това има плътен, но ненатрапчив и много приятен вкус. Засищащо е, без да оставя тежест. Идеално допълнение към препечената Ви филийка на закуска, особено в комбинация с плод...или пък направо от бурканчето! Ще Ви зареди с енергия през първата половина на деня и ще Ви държи сити докато успеете да откраднете време за обяд. А най-хубавата част е, че съдържа само натурални и полезни съставки! Комплименти на целия екип! Благодаря!"

Йоана Асенова

Cvety review

Здравейте, с лека препратка от детските ми години в които ми се беше запечатило, че фъстъченото масло е страшно безвкусно нещо. Дълги години го избягвах, и сега с опитите ми да водя по-здравословен начин на живот и да спортувам, направих подробен ресърч за един от най-натуралните и чисти продукти на пазара и се спрях на Мr. Toni, бях много приятно изненадана и се оказа, че ми е толкова вкусно че се е случвало без да го добавям някъде или да прибавям нещо към него да го консумирам, заради приятната му текстура.
Благодаря, че ми променихте представите за фъстъчено масло!


Цвететелина Гергова

Артист