За нас

Добра храна за добър живот

Историята на екипа на Mr.Toni

История

След години работа в ресторантьорската сфера и благодарение на нашето усърдие в работата и любопитство към придобиване на нови знания, имахме шанса да се срещнем и да работим със знаещи и можещи хора. От тях научихме много за хранителната култура, здравословното хранене и отношението към храната като цяло. Заинтригувани от силата на суперхраните, насочихме вниманието си към ядковите масла, които са страхотен източник на важни за организма хранителни вещества. Но след кратко проучване установихме, че в България има малко разнообразие на ядкови масла, по-голямата част от които са вносни и освен това не са чисти, а съдържат така наречените от производителите “подобрители”. Проучването ни показа и това, че колкото повече един продукт е “био, еко, естествен, натурален”, толкова по-висока е цената му. Изводът ни бе, че у нас изборът на качествени ядкови масла е силно ограничен, а не съвсем достъпните им цени го ограничават още повече.Изправени между желанието си да се храним с чисти храни и липсата на такива на българския пазар, стигнахме до извода, че единственият начин да си ги осигурим е да си ги произведем сами. Колкото повече размишлявахме върху това, толкова повече у нас се надигаше ентусиазмът да направим нещо полезно не само за себе си, а и за всички, които ценят качеството.

Технология

След задълбочени проучвания и изучаване на технологиите и добрите практики в производството на ядкови масла, предприехме най-важната крачка в живота си до момента – отворихме производствен цех в родния ни град Монтана. Решихме да отворим цеха там, водени от идеалистичното си желание да направим нещо добро за града си и мечтаем един ден да осигуряваме много работни места за съгражданите си. Осигурихме най-доброто оборудване за цеха, доставихме най-висококачествените сертифицирани суровини и стартирахме производство на натурално фъстъчено и бадемово масло и масло от кашу. В началото се сблъскахме с трудности, но когато се обградихме с отговорни и способни хора, които споделят нашите идеали, работата потръгна.

Фокус

Фокусирани сме върху качеството на произвежданите от нас храни. Влагаме в продуктите си само ядки, преминали през строг контрол на качеството и притежаващи сертификати за произход. Не използваме абсолютно никакви подобрители, включително и естествени. Продуктите ни са 100% натурални и съдържат само и единствено ядки.Ценим и уважаваме своите клиенти, затова не прилагаме масовата практика да спекулираме с напълно натуралното съдържание на продуктите ни и да ги продаваме на непосилна цена. Напротив – вярваме, че всеки трябва да има възможност да се храни пълноценно и затова цените на храните ни са съобразени с българския пазар и са достъпни за потребителите.

Качество

Днес нескромно и категорично твърдим, че произвеждаме най-качествените и напълно чисти и натурални ядкови масла в България. И както историята ни разказва, продуктите ни са създадени с много любов, желание и внимание. Защото за нас е важно нашите храни да носят положителни емоции и да допринасят за по-добър живот.

Нашите продукти

100% натурални продукти